Roverstocht Bende Witte Veer

logo Roversbende 

Scene uit het leven van de Roversbende (door toneelvereniging Kunst Naar Kracht); eerst een inleiding, daarna een aanhouding:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_TOiEQq--24

witte veer doorz achtergrond witte veer doorz achtergrondwitte veer doorz achtergrond

 

Ontdekkingstocht
Wordt zelf bendelid en ga op zoek naar de schat! 300 jaar geleden heeft de roversbende De Witte Veer echt bestaan in dit gebied tussen Waspik en Loon Op Zand. Wie is Lucretia de Heydinne en hat heeft Zwarte Johannes allemaal op zijn geweten??

Uitgedost met allerlei kleding en attributen gaan jullie op stap om de raadsels/vragen op te lossen. De ontdekkingstocht van deze roversbende is erg leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ieder krijgt een kledingkledingstuk of attribuut uit de tijd van toen en een script. Volg het script, probeer de vragen en opdrachten te volbrengen en wie weet vindt je de schat?!

De tocht is ook in 2 groepen te doen, de 1e groep is dan de roversbende en de 2e groep de Schout en Schepenen (veldwachters en wethouders van toen).
Je krijgt enkele versnaperingen mee voor onderweg. 
De tocht is ca.  3 tot 5 km (aangepast aan lich. conditie/leeftijd). Na afloop is iedereen hongerig en mogen daarom: Aanvallen! Heerlijke friet met snacks en een ijsje om af te sluiten (incl. 1 consumptie).

Dit uitje is vanaf 6 personen te boeken voor € 15,-pp, vanaf 10 pers. € 12,50p.p.
Neem gerust contact op over de andere opties (zonder eten, grotere of kleinere groepen enz)
06-40764148 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

© Verrassend UIT! - Kamer van Koophandel: 17248314

Website: RBytes - Gebouwd volgens de wereldwijde W3 regels